"Дуже свавільна!": Історія знущань з дівчинки на Рівненщині отримала продовження (відео)

Герой відео запевнив, що дитину не штовхав — мовляв, дочка впала сама.

Бабуся дівчинки заявила, що дівчинка просто свавільна. Фото: скріншот з відео.

Бабуся 6-річної Анжеліки з міста Вараш Рівненської області, яку батько штовхнув вниз із бетонних сходів, пояснила цей вчинок неслухняністю дівчинки. За її словами, сама відео не дивилася, бо має проблеми з серцем і не хоче хвилюватися, передають Патріоти України.

"Для мене це, звичайно, дуже важка травма", — сказала Галина Стоногова. При цьому вона попросила зрозуміти сина: його дружина тиждень була в лікарні, чоловік нібито сам займався чотирма дітьми.

"Неслухняна у нас дівчинка, свавільна — ну, ви знаєте, нерви здали. Зрозумійте правильно, залишився один чоловік із чотирма дітьми, їх треба до школи зібрати, вранці нагодувати, відправити в садок треба. І маленький — рік і вісім місяців", — пояснила вона.

Причому, сам герой відео запевнив, що дитину не штовхав — мовляв, дочка впала сама. "Я її взяв за руку, хотів відвести, а так вийшло, що вона вирвалася. Не підійшов тому, що вона встала нормально. Все добре", — каже Артем. Не під запис чоловік зізнався, що трапляється і таке, що виховує копняками.

Джерело: ТСН.ua

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...