Дуже сильне похолодання: Синоптик приголомшила українців прогнозом погоди

Погода в Україні на вихідних, 29 та 30 червня, буде неоднорідною. Температура повітря коливатиметься, проте спека не очікується. А нічна температура впаде до позначок +9 градусів. Про це заявила Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці, повідомляють Патріоти України.

Так, в суботу протягом дня термометри показуватимуть +18... +23 градуси. У неділю ж вдень потепліє до +22... +26, на Заході буде ледь не спека - до +29 градусів, а у східних, південно-східних областях та на Запоріжжі буде досить прохолодно - від +21 до +24 градусів.

Крім того, нічна температура у кінці червня знизиться до рекордних +9... +14 градусів. За словами Наталки Діденко, сильні зливи малоймовірні, час від часу - невеликі дощі, які будуть чергуватися з сонцем.

"1-го липня спека знову заскочить в Україну, проте вже 2-го липня вона втримається лише на Півдні, а в більшості областей послабне", - пише синоптик.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...