Дуже цікава афера: Місцеві розповіли, як в окупованому Донецьку спритно знецінюють долар

У багатьох виникає питання, хто замовник цієї афери і у кого є можливість дати команду всім обмінним пунктам.

Донеччани розповіли, як в непідконтрольному Україні Донецьку знецінити "американський рубль", повідомляють Патріоти України.

«Как, как да очень просто. Вы приходите в обменный пункт, любой, в любой части города, предлагаете стодолларовую купюру, а вам из окошечка дамочка заявляет, (варианты ответов):

— Вы что ее стирали. 10% комиссия
— Купюра ветхая. 10% комиссия
— Мы такие не принимаем, только с комиссией 15% (особо одаренные)», — розповів місцевий житель в соцмережі.

За його словами, «хтось» так почав заробляти гроші в Донецьку. Тому що чіпляються до цілком нормальних, ще не рваних купюр, з цілком читабельним номером, єдиний недолік яких - не тільки що з типографського верстата.

«На голом месте, из воздуха с каждой сотки примерно 2 тысячи российских рублей или 725 гривен в карман. Вы представляете, сколько таких соток ходит только по Донецку, а теперь давайте прикинем навар», - пише автор публікації.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...