Дуже цікавий момент: У Польщі голкіпер забив команді українця гол зі своєї половини поля (відео)

У рамках матчу 26-го туру чемпіонату Польщі команди Пуща та Радом’як зіграли внічию з рахунком — 1:1, повідомляють Патріоти України.

Курйозний гол трапився на 66-й хвилині, коли голкіпер гостей Габріель Кобиляк зробив довгу передачу, але у результаті м’яч перелетів усіх гравців і приземлився лише на лінії штрафного майданчика суперників, де відскочив від газону та влучив у ворота. А воротар Пущі Олівер Зих не розрахував траєкторію польоту м’яча та пропустив курйозний гол.

Зазначимо, що перший м’яч у матчі на 4-й хвилині відкрив український захисник Пущі Роман Якуба. Додамо, що клуб українця не може перемогти вже протягом 8 ігор і зараз посідає 15-те місце в турнірній таблиці чемпіонату Польщі з 25 очками. Радомяк займає 11-й позиції з 32 пунктами.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...