"Дуже ціную наші стосунки": Колишній соратник Януковича зізнався у любові до Тетяни Чорновол

Путін зумів помирити двох українців, котрі до 24 лютого 2022 року ненавидить одне одного зі зрозумілих причин

Сьогодні, 4 червня, голова Ради оборони Кривого Рогу та колишній віце-прем'єр України Олександр Вілкул привітав із Днем народження журналістку, екснардепку й старшу лейтенантку ЗСУ Тетяну Чорновол. Зворушливий допис він опублікував у Facebook, передають Патріоти України.

Вілкул у дружньому привітанні зауважив, що іменинниця понад рік зі своїм взводом сміливо воює на фронті. Крім того, жінка відмовилася від крісла народної депутатки заради того, щоб залишитись зі своїм взводом та воювати за Батьківщину.

«Таня, ми тебе любимо, дякуємо тобі. Щастя твоїм доньці та синові – вони можуть пишатися мамою. Дуже ціную наші стосунки», – написав голова Ради оборони Кривого Рогу.

Зазначимо, Олександр Вілкул – колишній віцепрем'єр уряду Януковича-Азарова. Ще в 2019 році він закликав до налагодження стосунків з Російською Федерацією, а нині виступає за повний розвал Росії та наполягає на важливості вступу України до ЄС та НАТО. Тетяна Чорновол була першою журналісткою, яка потрапила в Межигір'я, привласнення якого Януковичем вона довгий час розслідувала.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...