"Дуже важко це змінити": Ребров одним словом описав, як насправді ставляться до війни в Україні на Близькому Сході

Головний тренер збірної України Сергій Ребров, який кілька років тренував арабський футбольний клуб "Аль-Айн", зізнався, що на Близькому Сході мало хто переживає через повномасштабне вторгнення Росії до нашої країни. На думку Сергія Станіславовича, мешканцям арабських країн війна в Україні справді нецікава, передають Патріоти України.

"Їм справді це нецікаво. Але я пам'ятаю, у моїй команді все підтримували Україну. Якщо ви пам'ятаєте, коли ми виграли чемпіонат ОАЕ, всі сфотографувалися з українським прапором. Вся команда була поруч і допомагала нам", - розповів Ребров в ефірі Youtube-каналу "Бомбардир".

Український фахівець кілька разів запитував своїх гравців, що вони думають про війну. "Вони відповідали, що так – вони чули про війну, підтримують, але Емірати - це дуже нейтральна країна і дуже важко там щось змінити. Там навіть не дають дозволу проносити прапор на стадіон", - підсумував тренер.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...