Дуже важливо: Комаровський розповів, чим небезпечна втрата нюху при COVID-19, може загрожувати навіть смертю

Доктор Комаровський розповів про дуже популярний симптом при коронавірусі - втрату нюху. За словами заслуженого українського лікаря, відсутність нюху може навіть бути єдиною ознакою COVID-19. Про це медик розповів у своєму новому відео на YouTube, передають Патріоти України.

"Друзі, є реальний лайфхак, коли відсутність нюху загрожує нашому житті. Перша ситуація пов'язана з тим, що при втраті нюху ви не можете оцінити якість продуктів - смердить чи не смердить. Тому уважно дивіться терміни придатності, вивчайте упаковку продуктів. Якщо сумніваєтеся - дайте понюхати комусь іншому", - розповів медик.

Комаровський відзначив ще одну небезпеку втрати нюху - це нездатність відчувати запах диму і газу. Він рекомендує обов'язково встановити датчики диму і газу в будинку.

"Послухайте мене, це може врятувати життя!" - заявив лікар. Комаровський також повідомив, що немає ніяких доказових методів, щоб відновити нюх швидко. "В цілому нюх відсутній 2-3 тижні. Але в деяких ситуаціях його може не бути 6 місяців і більше", - розповів медик. Доктор нагадав, що слизові оболонки не повинні пересихати. Слідкуйте за вологістю і температурою повітря у квартирі.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...