Дуже відомі прізвища: Соболєв назвав причетних до замовлення свого вбивства (відео)

За словами В'ячеслава Соболєва, до замовлення замаху на його життя причетні Микола Будика, Євгенія Бурум, Михайло Іванюк і екс-нардеп від БПП Олександр Грановський.
Соболєв назвав винних у загибелі свого сина. Фото: скріншот з відео.

Депутат Київської облради В’ячеслав Соболєв, сина якого вбили під час замаху в Києві, заявив, що його замовили шестеро осіб, двоє з яких – судді, повідомляють Патріоти України.

“Двоє суддів, які за час своєї роботи стали мільярдерами. У яких по 300 апартаментів в Іспанії, Австрії та які живуть приспівуючи. У них все добре. Ємельянов, Татько. У цій компанії є дві людини. Нехай вони на мене в суд подають, з мішками далі ходять. Двоє людей, які працюють у цій компанії – Брославський та Малік, я думаю, ви не раз чули ці прізвища”, – заявив він журналістам перед судовим засіданням у справі про вбивство сина.

За словами Соболєва, до замовлення замаху на його життя також причетні Микола Будика, Євгенія Бурум, Михайло Іванюк і екс-нардеп від БПП Олександр Грановський.

“Є молодий чоловік, який до війни швидше за все був ніким. Під час війни, ну неможливо чесно злетіти за рік, якщо ти не знайшов золоту жилу. Є такий в Маріуполі великий фахівець Микола Будика, який постійно намагається прикриватись своїм братом. Прізвище брата захочете дізнаєтеся самі, я думаю ви здогадуєтеся. Є така дівчина, якій 20 років свого життя я присвятив, яку навчав, виховував Євгенію Бурум. Яка з початку війни живе у Донецьку і дуже успішно займається бізнесом. Є такий Михайло Іванюк, я думаю, він мене почує. Міш, присядь на “детектор брехні” й покажи, що ти ні від кого не ховаєшся, що в тебе совість чиста. Також у мене є два прізвища, останнє залишу для себе. Олександра Грановського, знаєте? Саша, присядь на “детектор”, я хочу послухати, що ти мені розкажеш. Розкажи на “детекторі” як агентство “Букви” чотири роки наді мною знущалося”, – стверджує депутат.

Він вкотре закликав перелічених осіб пройти поліграф, щоб встановити істину.

“Два або три тижні тому депутати сідали на “детектор”. Останнє прізвище залишу на потім … Присядьте на “детектор” і покажіть, що ви чесні або ви чисті, як ви любите говорити <…> На сьогоднішній день я вам сказав більше, ніж варто було. Нехай люди, яких я озвучив, сядуть на детектор і покажуть, що всім, у першу чергу моїй родині і моїй дитині, що вони не причетні. А я вам даю гарантію, ви самі далі все побачите і почуєте. Я можу сказати одне – пора зупинитися. Ми всі йдемо з порожніми руками, час зупинитися”, – додав Соболєв.

Зазначимо, що Микола Будика – бізнесмен з Донбасу. З 2014 року він займається бізнесом у Маріуполі. За даними ЗМІ, він також займається напівлегальним бізнесом. Грановський – колишній народний депутат, соратник екс-президента Петра Порошенка. Артур Ємельянов працює суддею Вищого господарського суду України, а Віктор Татько був звільнений з посади того ж суду 3 вересня цього року.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...