"Дуже відповідальний момент!": Олег Винник розповів, що буде відбуватися на "Голосі країни"

Популярний український артист і тренер «Голосу країни» Олег Винник, схоже, дуже переживає з приводу підсумків змагання між конкурсантами, яке відбудеться увечері в неділю. Так, спочатку маестро опублікував невелике звернення до своїх шанувальників в Instagram, передають Патріоти України.

«Найбільш відповідальний етап! Вже сьогодні ви дізнаєтеся імена чотирьох учасників моєї команди, які завоювали місця в прямих ефірах», - написав він. Через кілька годин співак розмістив ще один пост, в якому розповів про те, які почуття відчуває під час конкурсу.

«Насолода спостерігати, як ростуть і змінюються вокалісти на сцені "Голосу країни". Зустрінемося в нокаутах», - зазначив артист.

У цьому пості Олег Анатолійович додав кілька фото, які передають його стан. Відчувши, що твориться в душі кумира, його шанувальники висловили йому слова підтримки і віри в те, що команда Винника переможе.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...