Дуже зручний привід для Путіна? У Москві після теракту почали розсилати електронні повістки

Деяким жителям Москви почали надходити електронні повістки. Це відбулося 24 березня - після того, як 22-го числа у столиці РФ у концертному залі "Крокус Сіті Холл" озброєна група вбила щонайменше 133 особи, передають Патріоти України.

Фото запрошень до військкомату, які громадянам країни-агресора надіслали через засоби електронного зв'язку, оприлюднили російські пропагандистські Telegram-канали. Вони не уточнюють, наскільки масовим є такий спосіб мобілізації.

"Листи щастя почали надходити як у SMS, так і на Держпослугах, а в листі міститься інформація про необхідність пройти медкомісію й узяти документи перед відвідуванням пункту призову", – розповів один із ворожих каналів у Telegram.

Кількість українських чоловіків, які нелегально тікають до Словаччини, збільшилася більш ніж удвічі - прикордонники

четвер, 9 травень 2024, 21:30

Прикордонна служба Словаччини стверджує, що кількість українських чоловіків призовного віку, які незаконно переходять кордон, збільшилася більш ніж удвічі за рік. Про це повідомляє Barron’s, передають Патріоти України. За даними словацьких прикордонник...

Консервація зупинила: На Рівненщині горе-крадій застряг у вікні підвалу (фото)

четвер, 9 травень 2024, 21:00

На Рівненщині 64-річний чоловік заліз у погріб до місцевої жительки і виніс всю консервацію. Проте зі зловмисником стався конфуз – краденим він загородив собі вихід і не зміг вибратися назад. Про це повідомляє поліція Рівненської області, передають Пат...