Два "бабиних літа" і ранній сніг: Синоптик розповів, якою буде погода в Україні восени

Осінь в Україні розпочнеться рано. Вже в другій половині вересня пройдуть дощі та похолодає. Крім того, сніг у 2021 році випаде рано. Такий прогноз погоди озвучив народний синоптик Леонід Горбань. За його словами, погода в Україні в перші 10 днів вересня буде літньою, передає видання Сегодня. Крім того, восени буде два "бабиних літа", передають Патріоти України.

"З другої декади почнуться дощі та похолодає. На початку третьої декади вересня можливі два-три дні "бабиного літа". Холодний, але сухий жовтень порадує тривалим "бабиним літом" в середині місяця і засмутить під кінець сильними дощами і нічними морозами", - розповів синоптик.

Прогноз погоди від Леоніда Горбаня також свідчить, що холоди продовжаться і в листопаді, очікуються дощі та ранній сніг.

Як повідомляв Главред, раніше народний синоптик Леонід Горбань розповів, якою буде погода в Україні до кінця літа. За його словами, нам доведеться пережити пекельну спеку та сильну бурю. А закінчиться літо зливою.

У свою чергу, начальник відділу агрометеорології Українського Гідрометцентру Тетяна Адаменко озвучила прогноз погоди для України на найближчий тиждень. За її словами, повертається сильна спека. Погоду визначатиме антициклон, центр якого знаходиться в Росії. Впродовж найближчого тижня стовпчики термометрів піднімуться до рекордних +39 градусів. Найбільш непростими будуть дні з 15 по 18 липня.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....