Два місяці лежав із переламаним хребтом: У Харкові помер пес, якого кинули господарі (відео)

У Харкові після кількох місяців боротьби за життя помер Саїд. Господарі залишили травмовану тварину вмирати під завалами будинку, а самі спішно поїхали з міста, повідомили зооактивісти UAnimals. Зооволонтери розповіли в соцмережі трагічну історію собаки та показали останнє відео з ним, передають Патріоти України.

На відеокадрах паралізований пес лежить на подвір'ї приватного будинку. У будинок, де Саїд мешкав разом із господарями, влучив снаряд російських окупантів. Собаку завалило уламками й він отримав травми хребта. Господарі вирішили не брати травмовану тварину із собою та евакуювалися без домашнього вихованця.

Два місяці пес пролежав на землі та просто виживав на воді та кормі, яку залишали небайдужі люди. Щоб створити Саїду бодай мінімальні умови, сусіди його господарів підклали тварині під голову подушку.

Через вісім тижнів після травми хворого пса дала притулок зоозахисниця. До лікування Саїда приєдналися українці. Але, незважаючи на всі зусилля активістів, медиків і благодійників, пес помер.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...