Лежав безпорадний під апаратом ШВЛ: На пожежі в Запоріжжі загинув ветеран МВС (фото)

Чоловіка спочатку не включили до списку загиблих.

На пожежі в Запорізькій інфекційній лікарні загинув чоловік – Захаров Олександр. Про це розповіла знайома родини загиблого, передають Патріоти України.

Зазначимо, що раніше повідомлялося лише про жінок. "Пишуть, що загинули чотири жінки, включно з лікарем. Насправді там загинув знайомий мого дідуся, Захаров Олександр Семенович. Ще о 8 годині ранку родина повідомила про це. Його тіло дуже сильно обгоріло, тому ховати його будуть у спеціальному чохлі. Він дійсно лікувався в тій лікарні і вже два тижні, лежав під апаратом ШВЛ", – розповіла знайома.

Про те, що серед загиблих тільки жінки, повідомляє і Нацполіція, однак – це помилка. У пресслужбі поліції Запорізької області повідомили, що зараз слідство працює і їм ніколи уточнювати інформацію.

Олександр Захаров колишній військовий, служив у частині ВВ МВС 3026. Спочатку був начальником штабу, а потім його призначили командиром. Останнім часом очолював секцію Асоціації ветеранів внутрішніх військ МВС і Нацгвардії України. Олександр Захаров був полковником у запасі.

Захаров активно домагався справедливої пенсії для ветеранів МВС

Він брав активну участь у протестах, домагався справедливого перерахунку пенсій для пенсіонерів МВС.

Джерело: Обозреватель

Символ сміливості та прагнення свободи: На честь Всесвітнього дня вишиванки Трюдо надів українську вишиту сорочку

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:49

Канада приєдналася до святкування Дня вишиванки . Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо привітав українців із Днем вишиванки. При цьому політик одягнув білу сорочку з вишивкою, наголосивши, що це не просто одяг, а символ. Відповідну фотографію у четвер...

Оце так "миролюбні створіння"! Група косаток потопила 15-метрову яхту біля Марокко

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:30

Хоча косатки зазвичай миролюбні, за останні роки фіксували численні випадки, коли ці створення атакували судна. Цього тижня невідома кількість косаток потопила вітрильну яхту в водах Марокко в Гібралтарській протоці. За даними морської рятувальної служ...