Два з них були прогризені: На голові у матері, яка нібито вбила своїх дітей у Скадовську, було 3 пакети

Не всі вірять в те, що Ольга Буніна могла вбити своїх дітей.

ЗМІ повідомляли, про страшну і загадкової смерті у Скадовську 34-річної херсонки і її синів 7-ми і 9-ти років. Вони жили в орендованій квартирі по вул. Мангубінській. На голові у жінки був надітий обмотаний скотчем поліетиленовий пакет, діти лежали в іншій кімнаті на ліжках. Видимих слідів насильства на тілах не помітили. Їх знайшов батько хлопчиків. Раніше повідомлялося, що «за попередніми даними експертів, діти померли першими». Це дало привід для чуток про те, що вбивцею могла бути сама жінка - Ольга Буніна, яка після скоєного наклала на себе руки». Колеги ріелтора заявили, що у неї був успішний бізнес, і вони не вірять, що вона наклала на себе руки, передають Патріоти України.

І все ж одна зі знайомих Ольги повідомила, що останнім часом жінка переживала особисті проблеми. Вона розлучилася з чоловіком. Пізніше експерти назвали причини трагедії в Скадовську. Однак не всі вірять в те, що Ольга Буніна могла вбити своїх дітей.

«Это неправда! Но мы все знали, что именно такое, самое простое и не требующее расследования решение примет полиция. Оля - сильная женщина, любящая мама, она справилась с разводом, построила свой успешный бизнес. Ее тепла хватало не только для своих детей, она была меценатом, доброй феей и для других малышей.

Именно в это время, спустя пять лет, появился ее муж....Я хотела бы увидеть, как следователь, принявший такое решение, оденет себе на голову несколько пакетов, прогрызет их и потом натянет контрольный пакет. Очень хочу, чтобы защитили ее память и доброе имя», - пише в соцмережі Anna Dovidan.


Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...