"Дверь, нах*й, прямь оторвана у машины, он без ноги лежит". Росіяни божеволіють, побувавши на передовій: СБУ перехопила розмову окупантів (аудіо)

Російські окупанти божеволіють, побувавши на передовій. Вони дуже налякані своїми втратами на війні в Україні. Про це свідчать нові перехоплення СБУ, передають Патріоти України.

"У мене з офіцерів нікого немає. Два 300-х офіцера, два 200-х. Просто з 84 осіб залишилося 30, нах*й...", – скаржиться на записи окупант пораненому загарбнику, який зараз в Росії.

Той не заперечує: "Там, кажуть, люди божеволіють... чув, ні? Божеволіють, які приїжджають, на нуль...". Після одужання поранений не збирається в Україну:

"Тут нех*й робити... Пацана привезли, ногу від*башило ... двері, нах*й, прям відірвана у машини, він без ноги лежить... Воно таких грошей не варто". У СБУ зазначають, що це, хоч і запізніле, але цілком правильне розуміння ситуації.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...