"Двері відкривай, на**й! Ви що, ох**ніли взагалі, бл**ь, на**й!?": Відкриття нового "Епіцентру" в Харкові затьмарилося скандалом (відео)

У Харкові на відкритті нового торгового центру мережі гіпермаркетів "Епіцентр" стався скандал - біля дверей магазину зібралася маса громадян, чекаючи "святкового відкриття", але стали їх впускати на пів години пізніше анонсованого часу. Обурені такою затримкою люди почали грубо лаятися з охороною ТЦ, стоячи в черзі на вулиці. Відео інциденту 25 грудня опубліковано в Telegram-каналі "Труха. Харків", передають Патріоти України.

На кадрах можна побачити, що "переродження" колишнього магазину "Епіцентр" по вул.архітекторів, 7 на Олексіївці, закритого на ремонт рік тому, на двоповерховий ТЦ з продуктовим магазином і фудкортом - викликало ажіотаж у харків'ян. У суботу вранці під будівлею вже зібрався натовп.

Але відкрити торгцентр о 9:00, як було заплановано, не вийшло, що викликало велике невдоволення у деяких "особливо завзятих" покупців. Так, один чоловік прямо в проході став кричати на працівника "Епіцентру", вимагаючи, щоб людей впустили всередину, оскільки на вулиці всі стоять і мерзнуть.

Також лунали наполегливі заклики пояснити, коли ж таки відкриють ТЦ. Все це емоційний громадянин підкріплював вельми міцними та матюками виразами. "Двері відкривай, на**й! Пустіть людей в магазин! Ви що, ох**нілі взагалі, бл**ь, на**й!?.. Подивіться скільки людей прийшло! Влаштували святкове, бл**ь, відкриття!" - обурювався чоловік.

Охоронець, своєю чергою, поводився спокійно і, спілкувався по телефону з адміністрацією щодо ситуації. Більшість громадян у черзі теж не конфліктували та просто чекали, коли відкриють ТЦ, і навіть з посмішкою реагували на поведінку нетерплячого консумера.

Втім, коли магазин таки офіційно запрацював і став впускати покупців, величезна торгова точка (площею близько 29 тисяч "квадратів") стала швидко наповнюватися відвідувачами.

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...