Дві, дівчини повертаючись до України, намагались провезти контрабандою діамантів на 17 мільйонів (фото)

Правоохоронці виявили 38 пакетів з діамантами вагою понад 50 грамів в особистих речах жінок.

У Міжнародному аеропорту "Бориспіль", правоохоронці в черговий раз вилучили партію діамантів. На цей раз у двох українок, яку ті планували ввезти в нашу країну з приховуванням від митного контролю. Про це повідомляє Служби безпеки України (СБУ) в середу, 2 грудня, передають Патріоти України.

Так, правоохоронці отримали інформацію, що коштовності планують ввезти дві українки, які поверталися додому з однією з країн Близького Сходу. "Правоохоронці виявили 38 пакетів з діамантами вагою понад 50 грамів в особистих речах жінок. Орієнтовна вартість коштовностей майже 17 млн гривень", - відзначають в прес-службі.
Відзначається, що операція проводилася співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ у взаємодії з прикордонною та митною службами. "В даний момент складається протокол про порушення митних правил, діаманти вилучені правоохоронцями", - додали в СБУ.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...