"Дві новини: тривожна і дуже тривожна": Великий спародіював Шойгу, який прозвітував про ситуацію в Бєлгородській області (відео)

Зірка "Квартал-95" Юрій Великий записав нову пародію, в якій цього разу показав розмову Володимира Путіна та Сергія Шойгу про ситуацію у Бєлгородській області. Артист, як і завжди, продемонстрував свій гострий гумор і точно описав те, що відбувається в Росії, передають Патріоти України.

Новий ролик зірка розмістив на своїй сторінці у YouTube. У ньому від імені Шойгу він доповів президентові Росії про події у Бєлгороді, заявляючи, що "все йде за планом".

"Я все прояснив з приводу Бєлгородської області. Дивіться, є дві новини: тривожна і дуже тривожна. Як мені пояснили, якщо коротко, – ключ кордону переламаний навпіл. На територію області зайшли якісь російські військові, на російській бронетехніці, з якимось новим російським прапором. Усі ці факти свідчать, що це сто відсотків українська ДРГ. Вони мирне населення не чіпають, тому – це точно не наші", – сказав у пародії Великий.

Українці залишилися в захваті від нової роботи знаменитості, прокоментувавши відео: "Юрію аплодую стоячи, браво! Сил і терпіння українським воїнам та народу! Слава Україні! Україна житиме", "Мистецтво Юрія Великого – це приклад того, як гумор може бути геніальним", "Мирне населення не чіпають – точно не наші. І смішно, і сумно. Дякую за черговий шедевр".

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...