Дві пані "просто щось не поділили": У Харкові сталася масова бійка, побили навіть поліцейських (відео)

Вночі 12 грудня в Київському районі Харкова трапилася масова бійка, яка почалася нібито через жінок і внаслідок якої постраждали кілька копів. Було затримано сімох правопорушників, яким уже пред'явлено звинувачення. Про це повідомили свідки події у місцевих соцмережах. У відділі комунікації поліції Харківської області уточнили, що події, які цьому передували, розгорнулися на вул. Героїв праці ще близько 22:30 напередодні, передають Патріоти України.

Поліцейським надійшла інформація, що в районі пляжно-розважального комплексу "Акважур" у Журавлівському гідропарку побилися дві групи відпочивальників. "Дві жінки не поділили між собою щось, а дві компанії хлопців почали заступатися кожен за свою сторону (деякі з них були футбольні фанати)", – розповідають свідки у мережі.

Вони стверджують, що поліцейські, які прибули на місце події, намагалися припинити бійку, але один із її учасників "покликав на допомогу друзів-ультрасів". Зазначається, що на місце прибігло не менше 13 чоловіків, які "накинулися на копів". Окрім побоїв, патрульні також отримали опіки очей. Водночас їм вдалося викликати підкріплення – у соцмережах, пишуть, що поліцейських екіпажів на місці пригоди було тридцять.

У пресслужбі поліції в Харківській області уточнили, що внаслідок масово бійки постраждали п’ятеро правоохоронців. Із тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості їх доправили до лікарні.

Інцидент трапився біля комплексу "Акважур" у Журавлівському гідропарку.

Інші правоохоронці затримали сімох громадян віком від 19 до 50 років. Усім їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Зокрема, за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 28, ч. 2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу, вчинені групою осіб) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 5 років обмеження чи позбавлення волі.


"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...

Оце так: Журналісти закликали військове керівництво замінити речницю ОК Південь

вівторок, 16 квітень 2024, 22:51

Майже сотня журналістів та представників ЗМІ вимагає від військового керівництва замінити керівницю об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк через «заборону висвітлювати воєнні злочини РФ в зоні її відповідально...