Дві жертви тільки за ранок: Під Києвом наркоман з пістолетом нападав на жінок (фото)

Рано вранці, 19 листопада, в Ірпіні Київської області чоловік напав на двох жінок та викрав у них сумки з телефонами, документами та грошима. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області, передають Патріоти України.

Так, відомо, що він нападав на жінок близько 5 та 6 години ранку. Нападник до них підбігав зненацька та стріляв з пістолету вгору. Після цього виривав сумки з рук.

Поліцейські зуміли оперативно його затримати, ним виявився 19-річний місцевий житель. В нього на квартирі провели обшук, в ході якого виявили майно жертв, мисливський ніж та пістолет, перероблений на травматичній з набоями. Також у нього за місцем проживання виявили "парник" з коноплею, за його словами, для власного вжитку.

Вказані факти внесені до ЄРДР за ч.1 ст. 187 (розбій), ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю), ч.1 ст.309 (незаконне виробництво наркотичних засобів) КК України. Затриманий знаходиться в СІЗО, чекає на визначення запобіжного заходу.

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...