Двічі зґвалтував та возив у машині: У Сумах чоловік познущався з безпорадної дівчини

У Сумах чоловік упродовж п’яти годин утримував 18-річну дівчину у своєму автомобілі та зґвалтував її. Про це повідомили у поліції Сумської області, передають Патріоти України.

Як встановили правоохоронці, чоловік, скориставшись безпорадним станом дівчини, зґвалтував її на березі річки. Після чого поклав потерпілу на заднє сидіння авто і їздив з нею містом.

Вже за декілька годин зловмисник поїхав до лісу, де знову зґвалтував її. У ході проведення слідчо-розшукових заходів працівники поліції оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 36-річний житель обласного центру.

Наразі дівчині надано необхідну медичну допомогу. Слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили зловмиснику про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Призупинення консульських послуг для українських чоловіків: У МЗС розвіяли низку міфів, які викликали резонанс

четвер, 2 травень 2024, 7:48

Після рішення призупинити консульські послуги для українських чоловіків призовного віку з'явилася низка міфів щодо цього питання, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України. Міф перший . Перший міф пол...

Це буде справжній прорив! Генетик розповів, коли вчені зможуть кардинально продовжити життя людини

четвер, 2 травень 2024, 7:37

Перші спроби кардинально продовжити життя людства в перспективі очікуються в межах найближчих двадцяти років. Про це розповів генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. "За ...