Двічі зупинялося дихання: Дворічна дівчинка померла, з'ївши отруєне печиво, яким хотіли вбити собаку

У муніципалітеті Тототлан у мексиканському штаті Халіско померла дворічна дівчинка, з’ївши печиво, у якому була, як підозрюють, отрута для тварин. Ще одна місцева дитина потрапила до лікарні через інтоксикацію невідомою речовиною. Проте, чи пов’язана ця хвороба зі смертю маленької дівчинки, поки невідомо. Про це пише Metro, передають Патріоти України.

Гайді Валерія з’їла частину, нібито, отруєного печива, після чого 1 лютого її ушпиталили до найближчої лікарні. Повідомляється, що дитина перенесла дві зупинки дихання, поки лікарі боролися, щоб врятувати її життя. На жаль, дівчинка померла через два дні.

Тамтешні ЗМІ пишуть, що домашню тварину також отруїли, але невідомо, чи пов’язані інциденти. Зазначається, що, мовляв, печиво призначалося для собаки.

Як пише The Mirror, солодощі кинули в сад подвір'я родини Гайді, оскільки їхній пес занадто голосно гавкав. Генеральний секретар ради Епігменіо Каррільйо заявив, що точна причина отруєння дитини досі не підтверджена. Каррілйьо не зміг підтвердити звинувачення і сказав, що влада зробить оголошення, щойно буде точна інформація.

Однак вінзаявив, що ще одна місцева шестирічна дитина також була госпіталізована через отруєння невідомою речовиною, хоча досі неясно, чи пов’язано це із загибеллю Гайді.

"Дійсно, ця новина шокувала все місто. Насправді, соціальні мережі спалахнули, коли стало відомо, що сталося", - сказав місцевий житель. Активіст Артуро Іслас Альєнде, коментуючи інцидент зазначив: "Ми втратили Валерію, ми втратили дворічну дівчинку через якихось недобросовісних персонажів, які кидали отруєне печиво. Ці хлопці мають бути у в’язниці".

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...