Двоє дітей втратили матір: Спливли подробиці про загиблу в страшній ДТП з таксистом у Києві

Унаслідок аварії на Окружній дорозі в Києві 13 листопада з участю автомобіля служби таксі Uber загинули дві жінки 41 та 60 років. Як розповіло інформоване джерело, особисті дані інших постраждалих ще встановлюються, передають Патріоти України.

За даними телеканалу "Україна 24", 41-річну жінку звали Олена, її впізнали сусіди. Вона працювала неподалік в одному з МАФів. У загиблої залишилася 20-річна дочка і 11-річний син.

"Я йшов на зупинку, щоб поїхати на роботу, побачив тут ДТП. Медпрацівниця кричала, що потрібна допомога – потримати голову жінці, поки вона її перебинтовувала. Допоміг із цим, потім намагалися витягнути чоловіка з-під кіоску. Але сказали, що цього не треба робити, тому що там серйозні травми. Після цього все відгородили, приїхала поліція. Жінку забрали ще живою", – сказав свідок.

Крім того, видання повідомляє, що одна людина перебуває в 17-й міській лікарні. "Сьогодні за кілька хвилин до 9 ранку був госпіталізований потерпілий, 64 років. Він постраждав у ДТП як пішохід. Попередньо нас повідомила "швидка допомога", що буде масове надходження, але до нас госпіталізовано тільки одного пацієнта. Це чоловік на інвалідному кріслі, у нього в анамнезі був інсульт", – розповів заввідділення політравми Дмитро Мясников.

Лікар уточнив, що пораненому ще буде потрібна операція. Пізніше в поліції додали, що водій 1997 року народження, він був тверезий, згідно з показаннями драгера. Його затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, особами які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Рух призупинено в обох напрямках: Судно, що йшло з України до Єгипту, заблокувало Босфор

вівторок, 7 травень 2024, 11:44

Вантажне судно ALEXIS, що прямувало з України до Єгипту, сіло на мілину у протоці Босфор. У зв’язку з цим було призупинено рух суден в обох напрямках. Про це повідомляє CNN Turk, передають Патріоти України. Зазначається, у 229-метрового судна виникла н...

Як переселенцям з дітьми продовжити отримання виплат ще на пів року - нюанси, які варто знати

вівторок, 7 травень 2024, 11:30

22 березня було прийнято чергові зміни до Порядку надання допомоги на проживання ВПО (було розширено категорії отримувачів допомоги). За яких умов сім'ям з дітьми можуть бути продовжені виплати ще на 6 місяців, розповіли в "Юридичному пораднику для ВПО...