Двоє пасажирів влаштували стрілянину в поїзді "Укрзалізниці": Коли прибула поліція, погрожували всіх перестріляти

Спецпризначенцям КОРД вдалося затримати двох військових, які влаштували стрілянину у поїзді Костянтинівка-Київ, за лічені хвилини, попри погрози відкрити вогонь на ураження. Про це повідомили у ГУ Національної поліції у Харківській області, зазначають Патріоти України.

Близько 02:00 ночі до поліції надійшло повідомлення про те, що двоє чоловіків закрилися у купе поїзда та стріляють з вогнепальної зброї. Для їх затримання було введено спеціальну поліцейську операцію Грім.

За словами поліцейських, із сусідніх купе оперативно евакуювали усіх пасажирів, а вагон відразу заблокували.

В цей час військові забарикадувалися у купе та погрожували поліцейським у разі штурму відкрити вогонь на ураження.

Стрілків затримали протягом кількох хвилин. В результаті стрілянини ніхто з пасажирів не постраждав.

Поліція з’ясувала, що стрілянину відкрили двоє військовослужбовців, які прямували до Києва. 30-річного чоловіка затримали, з іншим працюють слідчі.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296(хуліганство) та ч. 1 ст. 345(погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Військовим загрожує до семи років позбавлення волі.

В Укрзалізниці повідомили, що через стрілянину потяг затримується в дорозі приблизно на шість годин.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...