Двоє важкопоранених дітей із Бучі померли, бо російські окупанти не дали їх вивезти до "Охматдиту"

Двоє важкопоранених дітей із Бучі померли, бо російські рашисти не дали можливості каретам "швидкої" їх вивезти до "Охматдиту". Про цю трагедію розповів голова лікаря "Охматдиту" Володимир Жовнір, інформують Патріоти України.

"Сьогодні вночі до нас мали привезти трьох важкопоранених дітей, які отримали вогнепальні поранення у голову та груди. Втім, через російські обстріли, швидкі допомоги не змогли забрати пацієнтів, двоє з них загинули. На приїзд ще однієї дитини ми чекаємо", - сказано в повідомленні.

За словами медика, Київ продовжує тримати оборону, "Охматдит" працює, а лікарня готова надавати медичну допомогу пораненим дітям та дорослим. Наразі у лікарні - 185 дітей, які продовжують лікування у стінах НДСЛ "Охматдит".

"Лікарі нікуди не виїжджають. Ми готові надавати невідкладне лікування і дітям і дорослим. Частину онкологічних пацієнтів вже декілька днів ми евакуюємо до Західної України та сусідні країни Європи. Ці діти не можуть продовжувати лікування у бомбосховищах, тож евакуюються з Києва", - додав Володимир Жовнір.

Найбільші обмеження діятимуть після 16:00: В "Укренерго" розповіли про ситуацію зі світлом

понеділок, 1 липень 2024, 12:47

Сьогодні, 1 липня, найбільший обсяг відключень очікується з 16:00 до 24:00. Усе через зростання споживання на тлі спекотної погоди, передають Патріоти України. Як відзначили в "Укренерго", сьогодні через спеку споживання очікується майже на 5% вищим, н...

Не тільки українцям сидіти без світла: У Білгороді та області стався масштабний блекаут, росіяни в істериці

понеділок, 1 липень 2024, 11:55

У Білгороді та області вранці стався масштабний блекаут. Причиною зникнення електрики стало "технологічне порушення, спричинене зовнішнім впливом на енергооб'єкт". Про це повідомляє "Белгороденерго", передають Патріоти України. Як зазначається без світ...