Двоє злочинців здійснили зухвалу втечу з в'язниці, але невдовзі їх згубила... любов до панкейків

У Вірджинії (США) двом ув'язненим вдалося втекти з в'язниці, прокопавши дірку в стіні за допомогою зубної щітки, але вже через кілька годин їх затримали за поїданням панкейків у ресторані, передають Патріоти України.

Як пише The Guardian, 37-річний Джон Гарза та 43-річний Арлі Немо, які відбували покарання у в'язниці Ньюпорт-Ньюс, прорили дірку в стіні камери за допомогою "примітивних інструментів", зроблених із зубної щітки та металевих предметів. Потім вони перелізли через високу тюремну стіну і втекли.

Однак чоловіки були швидко спіймані після того, як їх помітили в закладі популярної мережі млинців Ihop (International House of Pancakes). "Я вдячний громадянам, які спостерігали за Гарзою і Немо в Ihop і повідомили правоохоронні органи", – сказав шериф Ньюпорт-Ньюс Гейб Морган.

Відзначається, що Гарза перебував під вартою за звинуваченнями в неповазі до суду, порушенні умовного терміну ув'язнення і неявці за повісткою в правоохоронні органи. Тим часом, Немо був затриманий за звинуваченнями, пов'язаними з шахрайством з кредитними картками, крадіжкою кредитних карт, підробкою документів, володінням інструментами для злому, крадіжкою в особливо великому розмірі, неповагою до суду і порушенням умовного терміну. Очевидно, тепер горе-ув'язненим збільшать терміни – і все через любов до панкейків.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...