Двох зарізав та багатьох поранив: Неадекват з ножем напав на людей у Кривому Розі (фото, відео)

Чоловік сказав, що він є "сином Бога Адамом" і у нього "зошит смерті".

У Кривому Розі 7 листопада чоловік, озброєний ножем, убив двох людей і поранив ще п'ятьох. Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції міста у Facebook, інформують Патріоти України.

Правоохоронці затримали підозрюваного в нападі. Чоловік зізнався і заявив, що він планував убити 15 людей, тому що йому так "велів Бог". Як уточнює місцевий сайт 0564.ua, поранено двох чоловіків, двох жінок і дитину. Убито – батька й сина, їхні тіла знайшли біля будинку №62 по вулиці Героїв АТО.

Також наголошується, що підозрюваний був помічений на 95 кварталі, Степана Тильго, Героїв АТО.

"Нам надійшло повідомлення про подвійне вбивство. Невідомий чоловік ножем позбавив життя двох людей і ще п'ятьох поранив, в тому числі і малолітньої дитини", – йдеться в повідомленні поліції.

Через 20 хвилин поліцейським вдалося затримати підозрюваного.

Телеканал "1 міський" оприлюднив відео затримання підозрюваного. На ньому чоловік зізнався, що планував вбити 15 людей, тому що йому так "велів Бог", а сам він є "сином Божим Адамом".

"Я вбив бо мені Бог сказав. У мене зошит смерті. Бог сказав вбити 15 людей", – сказав він.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...