Дворівневий пентхаус із терасами: В Одесі продають квартиру з ліфтом до моря (фото)

В Одесі продають квартиру майже за $74 мільйони. Дворівневий пентхаус з терасами займає площу 176 кв. м. Житловий комплекс розташований у районі Французького бульвару на узбережжі Чорного моря. Інформацію про купівлю даної нерухомості можна переглянути на сайті з продажу нерухомості «Dom.Ria», інформують Патріоти України.

Тут вказано, що квартира трикімнатна та розташована на 21-му поверсі будівлі. Загальна площа – 176 кв. м, житлова – 85 кв. м, кухня – 45 кв. м. За об’єкт просять 73 948 160 доларів (2 083 046 459 грн), квадратний метр коштує 420 160 доларів.

Утім, як розповіла ріелторка агентства, котре продає квартиру, така захмарна вартість не відповідає дійсності. Це технічна несправність сайту. Квадратний метр житла у цьому районі вартує $1400-1500, а якщо із виглядом на море, то від $2000.

Комплекс збудовано у 2021 році, має індивідуальне опалення. Тут також є власний ліфт до пляжу, 2 басейни на території та фітнес-клуб, ресторан та музей, фонтани та зони відпочинку. На опублікованих фото видно, що в приміщенні ще лежать будматеріали. Із оголошення незрозуміло, чи входитимуть у вартість оздоблювальні роботи, чи власнику потрібно буде самостійно доробляти ремонт.

За даними «Dom.Ria», найдешевше житло в Одесі коштує від 9 тисяч доларів. За таку суму можна придбати квартиру 17 квадратних метрів площі в Суворовському районі. Щоправда, квартира вимагає капітального ремонту та перепланування.


Нічний удар по стратегічним об'єктам окупантів в Криму: Севастополь залишився надовго без світла, у школах скасували навчання

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:56

В окупованому Севастополі після нічної атаки призупинено роботу підстанції, у місті - точкові знеструмлення, скасовано заняття у всіх школах, закладах середньої освіти і дитячих садках. Про це повідомив окупаційний керівник анексованого міста Михайло ...

Незаконна стояв від "другого пришестя" Януковича: У Києві вночі знесли храм-МАФ Московського патріархату незаконно побудований біля фундаментів Десятинної церкви Х ст.

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:40

17 травня у Києві демонтували будівлю, яку всупереч законодавству самочинно звела релігійна громада УПЦ МП на території Національного музею історії України в буферній зоні об’єкта всесвітньої спадщини ЮНЕСКО "Київ: Собор Святої Софії та прилеглі монаст...