"Диявольський язик": У Києві зацвіла незвична рослина із нестерпним запахом (фото)

У Києві на території Сирецького дендропарку зацвіла екзотична квітка з доволі неприємним запахом. Про це повідомив дендропарк у Facebook, передають Патріоти України.

Рослина має назву аморфофалюс. Її також називають "диявольський язик", "лілія вуду", "зміїна пальма". "Під час цвітіння на значну відстань навкруги поширює неприємний аромат, що нагадує запах тухлого м'яса, і який приваблює комах для запилення", - ідеться в повідомленні.

Походить рослина з тропічної Азії. Розповсюджена від Японії до Індонезії. Вона має підземну бульбу, стебло, а листя з'являється після цвітіння.

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...

Виготовляли на Буковині: Українців годували підробленими небезпечними продуктами (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 22:50

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) викрили підпільне виробництво продуктів харчування – зокрема їжі швидкого приготування та кави. Працювали ділки у Чернівецькій області в антисанітарних умовах. Про це повідомили у БЕБ, передають Патріоти України...