Дихайте глибше, Володимире Володимировичу: Зеленський став найпопулярнішою людиною в РФ

Росіян дуже зацікавили зріст та біографія українського президента, а також його дебати із попередником та конкурентом на виборах Порошенком.

Президент України Володимир Зеленський став найпопулярнішою людиною серед росіян. Про це свідчить річний звіт компанії Яндекс. Повідомляється, що найчастіше люди шукали інформацію про біографію, особисте життя та зріст політика, передають Патріоти України.

Також в список популярних персон за версією Яндекс потрапили співачка Біллі Айлиш, шведська активістка Грета Тунберг, американський актор Хоакін Фенікс і японський геймдизайнер Хідео Кодзіма. Крім того, чималий інтерес в Росії викликали президентські вибори в Україні, які пройшли навесні 2019 року. Найчастіше користувачі пошукової системи питали, хто став президентом України після виборів, а також хотіли побільше довідатися про дебати між Володимиром Зеленським і Петром Порошенком.

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...