Дим над бухтою: У Севастополі пролунала серія потужних вибухів (відео)

У низці населених пунктів тимчасово окупованого Криму прогриміла серія вибухів. Про це в понеділок, 30 жовтня, повідомляє "Крим. Реалії" ("Радіо Свобода"). Вибухи пролунали в окупованих Севастополі, Саках та Євпаторії, передають Патріоти України.

Севастополь

Як пише Telegram-канал "Кримський вітер", у Севастополі було зафіксовано щонайменше три вибухи. Очевидці повідомляють про стовп диму, який здіймається над Севастопольським морським заводом.

Глава окупаційної адміністрації Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що над містом російські військові нібито перехопили дві повітряні цілі.

Водночас жителі міста повідомили про дим у районі Південної бухти, а також з боку площі Нахімова, де розташовано вхід до Морвокзалу.

Вибухи в Саках

У Саках також було почуто послідовні вибухи. "У Саках чути вибухи, вже було 3-4, повідомляють наші передплатники", — ідеться в повідомленні Telegram-каналу "Кримський вітер".

Вибухи в Новофедорівці

Згідно з інформацією, наданою тим же Telegram-каналом, також, можливо, було зафіксовано "приліт" у районі аеродрому в Новофедорівці. Пізніше повідомлялося, що в той бік помчала пожежна машина.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...