Дим огорнув усе навколо: У популярному курортному місті на Львівщині горить готель (фото)

У курортному місті Трускавець Львівської області у середу, 12 липня, загорівся готель. З місця евакуювали 10 людей. Про це повідомили в ДСНС України, передають Патріоти України.

Рятувальники повідомили, що 12 липня о 17:14 спалахнуло приміщення одного із готелів у курортному місті Трускавець Львівської області. "До місця події було направлено рятувальників Львівщини за підвищеним номером виклику. Із задимленої будівлі надзвичайники евакуювали 10 людей", - повідомили рятувальники.

ДСНС наголосили, що наразі горить дах готелю. Пожежники ліквідовують займання. Причини виникнення пожежі встановлюються.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...