Димом треба подихати: Лукашенко видав новий "рецепт" боротьби з коронавірусом (відео)

Президент Білорусі дуже дивним чином вирішив заспокоїти "підданих".

Президент Білорусі Олександр Лукашенко видав перл про коронавірус, розповівши, як варто з ним боротися, щоб не захворіти. Його він озвучив в інтерв'ю телерадіокомпанії "Мир", передають Патріоти України.

"Ящик" включив - коронавірус! Праску включив - коронавірус! Чайник включив - коронавірус! Звичайно, ми на це реагуємо, але ми не забуваємо, що вірусів у нас зараз, як зазвичай, море", - сказав він.

За словами Лукашенка, "не треба дурнею займатися там, де не треба". "Нас же завжди вчили - треба щоб приміщення провітрюваним було; треба, щоб на свіжому повітрі та інше. Треба біля багаття посидіти погрітися, подихати цим димом, гаром та інше. Ну, боротися треба", - додав президент.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...