Динамівські "шпильки". "Сам би себе поцілував в одне місце": Суркіс розповів, що думає про Блохіна

Президент "Динамо" Ігор Суркіс поділився думкою про колишнього тренера киян Олега Блохіна.

"Він - кумир юності. Забивав такі м'ячі. Він для мене таким, напевно, і залишиться. Але у нього такий характер. Він якби міг себе поцілувати, він би поцілував. Є такий вислів: "Сам би себе поцілував в одне місце". Так ось, Блохін - такий же. Але я до нього ставлюся з величезною повагою.

Він домігся того, що вперше в історії збірна вийшла до фінальної частини чемпіонату світу з футболу. Яка різниця, як він цього домігся? Це свято було. Всі люди були на Майдані.

Коли його мій брат представляв в якості головного тренера збірної, Блохін сказав: "Ми вийдемо з першого місця". Я тоді на задній парті сидів. Пам'ятаю, подумав: "Він з глузду з'їхав, блін?" Він вийшов з першого місця. Він потрапив на чемпіонат світу. Він міг і Італію обіграти - просто не склалося. Так, він домігся багато чого.

Після відходу Сьоміна в 2012-му треба було призначати головного тренера. Я зустрівся з Олегом Володимировичем у себе вдома. Він був тренером збірної. Кажу: "Є така пропозиція. Якщо не ви, то хто, Олег Володимирович?"

Він мені каже: "Це моя мрія. Всі пройшли цей шлях, і я хочу його пройти ". - "Ну ви ж розумієте: потрібен результат". Ми все проговорили, і він побіг до Федерації футболу. Думаю, навіть помчав. Він там, напевно, теж багатьом набрид - у нього непростий характер. Його легко відпустили", - сказав Суркіс в інтерв'ю Дмитру Гордону.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...