Дисертація та шалені гроші: Спливли нові подробиці про "заховану" доньку Путіна

У Росії глава фонду "Іннопрактика" Катерина Тихонова, яку ЗМІ називають дочкою президента РФ Володимира Путіна, буде захищати дисертацію на здобуття звання кандидат фізико-математичних наук. Про це заявляє сайт Московського державного університету імені М. В. Ломоносова, повідомляють Патріоти України.

Відомо, що дисертація Тихонової присвячена створенню пристроїв, які допомагають льотчикам і космонавтам краще орієнтуватися в просторі при екстремальних умовах.

Науковими керівниками Тихонової будуть ректор МДУ Віктор Садовничий і завідувач кафедрою прикладної механіки і управління Володимир Александров.

Видання "Відкриті медіа" пише, що за останні 10 років Садовничий був науковим керівником при написанні дисертацій лише три рази. У відгуках наукових керівників кажуть, що робота Тихонової є оригінальною, а також даються позитивні характеристики її самої.

"К.В. Тихонова проявила себе самостійним, мотивованим, цілеспрямованим і працьовитим дослідником, добре володіє сучасними математичними методами і здатним не тільки вирішувати досить складні завдання аналізу і синтезу управління механічними і біомеханічними системами, але і ставити такі завдання", – зазначив Садовничий.

За даними системи "Антиплагіат", текст дисертації є оригінальним на 95%. Майже всі запозичення в роботі Тихонової взяті з публікацій одного з її наукових керівників - Володимира Александрова.

Катерина Тихонова вважається молодшою дочкою Путіна і є керівником Фонду "Національне інтелектуальний розвиток", що діють під брендом компанії "Іннопрактіка". Вона входить до вченої ради МДУ поряд з академіками і докторами наук і бере участь в масштабному проекті створення науково-технологічного центру МДУ, яке ректор Віктор Садовничий оцінив в 110 млрд рублів.

Нагадаємо, відомості про сім'ю Путіна покриті завісою таємниці. Про те, що Катерина Тихонова - молодша дочка президента Росії, першим розповів в на початку 2015 року журналіст Олег Кашин. Анонімне джерело агентства Reuters у вченій раді МДУ, де перебуваєі Тихонова, підтвердив цю інформацію.

Сам же Путін ухилився від відповіді на питання про дочку: "Я ніколи не обговорюю питань, пов'язаних з моєю родиною. Вони не займаються бізнесом і не займаються політикою".

Офіційно в Кремлі жодного разу не підтверджували, що Катерина Тихонова - дочка Путіна. Очолюваний Катериною Тихонової фонд "Іннопрактіка" при МГУ неодноразово підписував багатомільйонні контракти з великими державними організаціями. Серед його партнерів - "Роснефть", "Транснефть", "Сибур", "Норнікель".

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...