Дискваліфікація і відібрана перемога: Боксер-дебютант, нокаутувавши суперника, добивав безпорадного ногами (відео 16+)

Сауль Фарах

Скандалом завершився бій у суперважкій ваговій категорії між 38-річним болівійцем Саулем Фарахом та боксером-дебютантом Педро Табаресом, зазначають Патріоти України.

Атмосфера була напруженою ще до поєдинку, а свого апогею досягла в середині бою. У шостому раунді Табарес потужним ударом із лівої відправив досвідченого суперника на канвас рингу, і вже лежачого почав добивати, в тому числі й завдавши кілька ударів… ногами. Звичайно, після цього інциденту поєдинок було зупинено представниками служби правопорядку, які вибігли на ринг. У підсумку Табарес був дискваліфікований, а Фарах здобув свою 73-ту перемогу на професійному рингу (62 з них — нокаутом).

Утім, як повідомляє видання The Sun, незабаром після завершення поєдинку пристрасті вщухли, і Табарес приніс свої вибачення супернику. Фарах, у свою чергу, погодився дати знервованому дебютанту бій-реванш.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...