Дискваліфікували довічно: У Вірменії 20 українських футболістів потрапили у центр гучного скандалу

Через договірні матчі виконком федерації вирішив достроково завершити сезон-2019/20 в Першій лізі.

У Вірменії 20 українських футболістів довічно дискваліфікували через скандал з договірними матчами. Інцидент стався у другому по силі дивізіоні країни. Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу Вірменії (ФФА), передають Патріоти України.

Так, через договірні матчі виконком федерації вирішив достроково завершити сезон-2019/20 в Першій лізі. Дискваліфікації отримали 58 осіб, з них 45 отримали довічну заборону на заняття будь-якою футбольною діяльністю.

Серед дискваліфікованих виявилися і 25 українців, з яких 20 отримали довічну заборону на заняття футбольною діяльністю. Це футболісти Олег Гуменюк ("Чорноморець", "Таврія", "Волинь"), Ілля Глушицький ("Шахтар"), Тимофій Шеремета ("Металург", Запоріжжя), Ігор Биковський ("Шахтар", "Маріуполь"), Сергій Дячук ("Дніпро"), Дмитро Копитов ("Динамо", Київ) та інші. Також дискваліфіковані та українські тренери: Юрій Окул, Сергій Литовченко, Анатолій Пісковець і Максим Дробовий.

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...