"Дитяча" гра виявилася смертельно небезпечною: В Одеській області загинув підліток, двоє його товаришів - у лікарні

В Одеській області підлітка вдарило струмом. Він загинув. Крім того, двох школярів шпиталізували до медзакладу. Про це повідомили в управлінні ДСНС Одеської області, інформують Патріоти України.

Нещасний випадок стався вночі 21 жовтня у селі Слобідка Подільського району. Дітей вдарило струмом на даху вагона. Рятувальники за допомогою триколінної драбини, мотузки та нош зняли тіло хлопця.

Внаслідок інциденту постраждали ще двоє підлітків 2006 та 2007 років народження. Їх у важкому стані госпіталізували. У поліції повідомляють, що інцидент стався у вантажному парку станції Слобідка Одеської залізниці.

"Троє місцевих хлопців 14, 16 та 17 років, повертаючись з парку відпочинку проходили через вантажний парк залізниці, щоб скоротити шлях. Двоє підлітків, які заради розваги залізли на вагон, отримали ураження струмом, внаслідок чого наймолодший з підлітків загинув на місці, його 16-річного товариша з опіками госпіталізували до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Третій юнак, який був очевидцем пригоди, не постраждав.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...