"Дитячі розваги" мали сумні наслідки: На Київщині підлітків ударило струмом, одному з них відрізало ногу

У Білій Церкві на Київщині підлітки постраждали під час небезпечних розваг на залізниці. Про це в суботу, 25 травня, повідомила пресслужба поліції Київщини, передають Патріоти України.

Повідомляється що увечері 24 травня дві дівчинки вилізли на дах вантажного вагона, який стояв на залізничній станції Роток. Згодом до них вирішив приєднатись 17-річний хлопець.

Коли хлопець піднімався на дах вагона, його вдарило струмом і відкинуло на сусідню колію. Але в цей час по колії рухався поїзд. Машиніст застосував екстрене гальмування, але юнак таки потрапив під колеса - йому відрізало ногу. З травматичною ампутацією ноги й опіками шкіри його госпіталізували.

Струмом ударило й 13-річну дівчинку, її також госпіталізували - з опіками передпліччя та кисті. Загрози її життю немає. Про ще одну дівчинку не повідомляється: очевидно, вона не постраждала.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...