Дитсадок у Києві довелося евакуювати через... холодильник (фото)

У вівторок, 9 лютого, у Святошинському районі Києва виникла пожежа в дитячому садку, з нього евакуювали 124 дитини. Про це прес-служба ДСНС України повідомляє у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Прибулі в дитсадок пожежники встановили, що загоряння сталося в холодильнику, що знаходиться в медичному кабінеті. Персонал закладу загасив вогонь за допомогою вогнегасника ще до прибуття рятувальників. При пожежі ніхто не постраждав.
Через сильне задимлення в кімнатах довелося всіх дітей евакуювати в сусідній дошкільний навчальний заклад - для цього використовувалися два автобуса. Також була перевезена приготована для дітей їжа.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...