Дитина билася в істериці: На Донбасі чоловік викинув з вікна дружину на очах у доньки (фото)

У ніч на 9 червня в Сєвєродонецьку (Луганська область) чоловік штовхнув свою дружину з балкона, розташованого на четвертому поверсі. Про це написала в Instagram мешканка міста Дарина Петрик, передають Патріоти України.

"На вулиці Менделєєва о 2 годині ночі стався замах на вбивство! Чоловік викинув свою дружину з четвертого поверху з балкона! Їй 27 років, її звуть Дарина Конєва (Нестеренко). В цей вечір її чоловік був у нетверезому стані. Спровокувавши сварку, він почав жбурляти її по квартирі, давати ляпаси, викручувати руки. Це все відбувалося на очах у однорічної дочки, яка від побаченого була просто в жахливій істериці", - зазначила Петрик.

На прохання заспокоїтися хоча б заради дитини чоловік не відреагував, а продовжив знущатися над дружиною, забрав у неї телефон, погрожував, що вб'є її, а дитину залишить собі.

Жінка вибігла на балкон, почала кликати на допомогу та просила людей викликати поліцію. Чоловік попрямував за нею і пригрозив скинути її з балкона. У підсумку він схопив її та виштовхнув вниз. Сусіди викликали поліцію і швидку допомогу.

Чоловіка звуть Олексій Конєв, він сержант Нацполіціі в Сєвєродонецьку, його вітчим також працює в поліції в цьому ж місті.

Сім'я Олексія висуває свою версію події. Нібито була спроба суїциду з боку жінки. Постраждала перебуває у важкому стані в лікарні. У неї переломи ребер, пробита легеня, рука зламана в декількох місцях, в тому числі відкритий перелом руки, травма голови, множинні гематоми та садна.

"Не кажучи вже про моральний стан її та дитини, яка також потребує допомоги фахівця", - йдеться в повідомленні. Місцеві жителі вимагають взяти чоловіка під варту.

У територіальному управлінні ДБР в Краматорську почали розслідування. Попередня кваліфікація події - стаття 15 КК України (замах на вбивство) та частина 1 статті 115 КК України (умисне вбивство). Проводиться досудове розслідування, встановлюються всі обставини події.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...