Дитина лежала на землі: У Києві поліція забрала немовля у матері-наркоманки, яка була "під кайфом" (фото, відео)

У Києві поліцейські та соцпрацівники вилучили немовля у наркозалежної матері, яка непритомна лежала просто на вулиці. Восьмимісячна дівчинка разом з жінкою перебувала на землі. Про це повідомляє поліція Києва, передають Патріоти України.

"Ювенальні інспектори Оболонського управління поліції під час патрулювання лісопаркової зони помітили жінку, яка лежала непритомна, а поруч із нею було немовля. Поліцейські забрали з холодної землі 8-місячну дівчинку та привели до тями її матір. Останньою виявилась наркозалежна 26-річна мешканка Київщини, яка почала поводитись агресивно та намагалась завадити поліцейським піклуватись про дитину", – йдеться у повідомленні поліції.

Потім на місце події прибули патрульні поліцейські разом із соцпрацівниками. На горе-матір правоохоронці склали протокол за ст. 184 КУпАП – невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей.

Відомо, що жінка вже неодноразово притягувалась до відповідальності за невиконання батьківських обов'язків. Наразі дитину доправили до лікарні для проходження медичного обстеження. Подальшою долею дівчинки опікуватимуться соціальні служби.

Моторошний злочин: На Волині жінка облила легкозаймистою речовиною чоловіка з інвалідністю і підпалила - той загинув

четвер, 9 травень 2024, 14:23

Правоохоронці розслідують вбивство чоловіка в Луцькому районі. Місцева жителька облила легкозаймистою речовиною свого човілока, який мав інвалідність, і підпалила. Він загинув Про це повідомили у поліції Волинської області, передає "Еспресо.Захід". Вип...

Шість разів вистрілила в спину: У Чернігові донька вбила батька-тирана, який знущався з неї та матері (відео)

четвер, 9 травень 2024, 13:43

У Чернігові правоохоронці затримали 21-річну дівчину. За даними слідчих, під час сварки вона застрелила свого 50-річного батька із бойового пістолета. Тепер їй загрожує до 15 років позбавлення волі, повідомляють Патріоти України. Усе сталось 6 травня в...