Дитина не змогла пережити стреси: В Авдіївці 6-річна дівчинка померла від серцевого нападу

У місті Авдіївка Донецької області, яке постійно перебуває під обстрілами російських окупантів, через серцевий напад померла 6-річна дівчинка. Про це в етері "Еспресо" 11 січня повідомив голова Авдіївської військово-цивільної адміністрації Віталій Барабаш, передають Патріоти України.

Чиновник наголосив, що місто постійно перебуває під обстрілами російських окупантів, проте багато його жителів відмовляються їхати та нехтують безпекою дітей. Зараз в Авдіївці залишається орієнтовно 2500 жителів, серед яких є діти.

"Вночі померла 6-річна дівчинка, попередньо від серцевого нападу. Дівчинка мешкала в Авдіївці з бабусею, мама перебуває за кордоном на заробітках, тато помер. Звечора у дитини почали німіти руки й ноги, вона нікому не сказала. На жаль, немає жодного законного механізму примусово вивозити дітей з міста. Ми постійно звертаємось до нардепів та наполягаємо на тому, щоб прийняли такий закон. Тому, що безвідповідальні батьки наражають дітей на небезпеку", - сказав Барабаш.

Ситуація в Авдіївці

Місто Авдіївка Донецької області є фронтовим напрямком. Його постійно обстрілюють російські окупанти. У поліції Донеччини повідомили, що в ніч проти 11 січня росіяни 8 разів з "Градів" обстріляли цей населений пункт.

На півночі від Авдіївки росіяни намагаються штурмувати позиції ЗСУ. Ситуація в цьому населеному пункті залишається складною.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...