Дитина померла, мати - в реанімації: У Енергодарі сталася чергова трагедія після зникнення немовляти (відео)

В Енергодарі Запорізької області, де раніше розгорівся скандал навколо смерті породіллі і зникнення її мертвої дитини, сталася нова трагедія. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

За словами батька дитини Олександра Алієва, первісток повинен був народитися на початку червня, але його дружину на дев'ятому місяці вагітності терміново доставили з села в найближчу лікарню в Енергодар через кровотечу.

Про те, що раніше в Енергодарі була схожа трагедія, чоловік не знав. Зараз його дружина перебуває в реанімації обласної лікарні, вона тільки прийшла до тями і почала самостійно дихати. У пологовому будинку запевняють, що діяли правильно і рятували життя жінки.

"Дуже важке кровотеча. З уже померлою дитиною всередині. Дитина померла всередині матері через кровотечу, яка виникла в результаті відшарування плаценти", - розповіла т.в.о. завідуючої акушерського відділення Ірина Соколова.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...