Дитина просто... попросила їсти: У Миколаєві мати побила 4-річну доньку й виставила її майже оголеною на балкон

У Миколаєві горе-мати познущалася з маленької доньки. Про випадок насильства повідомила очільниця Служби у справах дітей Миколаївської міськради Юлія Кравченко, передають Патріоти України.

За даними Краченко, мати вживала алкоголь, а тоді побила 4-річну дівчинку і майже оголеною виставила її на балкон. Мабуть, дитина невчасно їсти попросила, бо була голодна.

"Дитину побила мама, яка завагітніла нею у 16 років. Як вона повідомила - вона з нею не справляється, бо дівчинка дуже неслухняна. Дівчинка дійсно побита, є сліди свіжих побоїв, є застарілі. Дитина боїться маму. Помістили до лікарні на обстеження, родичі підтримають. У дитини, окрім синців, педикульоз, контактний дерматит - супутники неналежного нагляду", - написала вона.

Також з'ясувалося, що у матері є ще одна дитина - 2-річний хлопчик. "Після лікарні, незважаючи на глибокий вечір, поїхали перевірити, що з цією дитиною. Мати - сама ще майже дитина, обидві свої дитини народила, як мама одинока... Незважаючи на свята - холодильник абсолютно пустий, дитячих речей вкрай замало, а ті, що є - брудні.. Примусили хоча б зварити яйця дитині", - додала вона.

"Деякі намагаються вирішити питання кардинально": В Україні назвали головні складнощі з пошуком ухилянтів

понеділок, 20 травень 2024, 12:44

Українським правоохоронцям вкрай рідко вдається відшукати серед військовозобов’язаних громадян тих, хто ухиляється від мобілізації. Адже деякі чоловіки намагаються вирішити питання кардинально – тікають за кордон. Про це в розмові з OBOZ.UA розповіли у...

Деякі українці мають право на дострокові пенсії: Хто може отримати і за яких умов

понеділок, 20 травень 2024, 12:25

Багатодітні матері, які виховали п'ятьох або більше дітей до шестирічного віку, можуть отримати дострокову пенсію в 50 років за наявності 15 років страхового стажу. Батьки за тих самих умов можуть претендувати на пенсію в 55 років з 20 роками стажу. Пр...