Дитина цілий день нічого не їла: На Херсонщині дівчинка викликала поліцію через страх перед батьками

Дівчинку тимчасово забрала до себе її тітка

На Херсонщині, у Бериславському районі, 11-річна дівчинка сама зателефонувала на лінію 102 та сказала, що не знає що робити, бо боїться залишатися з батьками вдома. Про це у п'ятницю, 24 грудня, повідомляє відділ комунікації поліції області. Після приїзду правоохоронців дитина зізналася, що цілий день вона нічого не їла та голодна, зазначають Патріоти України.

Дівчинка розповіла, що батьки п'яні та сваряться. Також вона повідомила, що батько виганяє її із мамою з дому.

На місце виїхали працівники ювенальної превенції та представники сільської ради. Батьки були вдома, обоє у стані сильного алкогольного сп'яніння. Жінка підтвердила, що чоловік її ображає та виганяє з дому разом із донькою.

"Сім'я стоїть на обліку як така, що перебуває у складних життєвих обставинах", - уточнили в поліції.

Коли копи прибули на виклик, дитина також повідомила, що голодна та цілий день нічого не їла.

Поліцейські перевірили будинок та не знайшли там їжі.

"Враховуючи всі умови, було ухвалено рішення тимчасово вилучили дівчинку з сім'ї. Поліцейські розшукали її тітку, яка приїхала за племінницею, і поки дитина буде з нею", - повідомили правоохоронці.

Поліція склала на батьків адміністративні протоколи за домашнє насильство та неналежне виконання батьківських обов'язків. Після проведення необхідних перевірок вирішуватиметься питання про доцільність повернення дитини в сім'ю.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...