Дитина у лікарні: На Полтавщині чоловік згвалтував 6-річну дівчинку

За словами злочинця, він після застілля попрощався з жінкою і планував йти, але її дочка нібито попросила провести його.

У вівторок, 27 серпня, в селі Світлогірське (Кобеляцький район, Полтавська область) місцевий житель 1996 року народження зґвалтував 6-річну дівчинку, передають Патріоти України.

Як повідомило місцеве видання "Ехо", він прийшов в гості до своєї знайомої, матері постраждалої дитини. Вдома у жінки відбувалося застілля. За словами чоловіка, він попрощався з жінкою і планував йти, але її дочка нібито попросила провести його. По дорозі місцевий житель зґвалтував дитину. Правоохоронці затримали його. Було відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 152 КК України "Зґвалтування". Зловмисника чекає позбавлення волі на строк від 8 до 15 років. Раніше чоловік притягувався до кримінальної відповідальності і досі перебував на умовному терміні покарання. Дівчинку госпіталізували в Кобеляцьку центральну районну лікарню.

Як насправді виглядав Богдан Хмельницький: Унікальна ікона Покрова Богородиці XVII ст. розкриває свої таємниці

середа, 8 травень 2024, 9:23

Свято Покрови з середніх віків сприймається днем українського війська. Русь-Україну під заступництво Богородиці віддав ще Володимир Хреститель. Однак наразі не відомо коли захисники України визначили Покрова своїм святом. З вцілілих рукописів знаємо, щ...

Є нюанси: Юристка пояснила, чи всі, хто відмовився від повістки, є "ухилянтами"

середа, 8 травень 2024, 9:14

Статус "ухилянта" людина набуває за рішенням суду. Це відбувається після того, як людина отримала персональну повістку, що зобов'язує з'явитися у визначену дату та час до Центрів комплектування для проходження військової служби. Про це розповіла юристк...