Дитина в реанімації: Під Києвом сталася страшна НП на дитячому майданчику (фото)


У четвер, 4 червня, в Броварах стався нещасний випадок - під час розваг на гойдалках у міському Парку перемоги важкі травми отримала 8-річна дівчинка. Її у важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні, передають Патріоти України.

Як повідомили у спільноті "Київ Оперативний" у Facebook, дівчинка гойдалася з іншими дітьми, однак не втрималася і впала на землю, де отримала декілька важких ударів гойдалки. Про нещасний випадок правоохоронцям Бро варського відділу поліції і медикам повідомили очевидці моторошного інциденту.

Як з'ясувалося, на одній із гойдалок на дитячому майданчику вирішили покататися декілька дітей віком від 8 до 14 років. В момент, діти вирішили розгойдатися ще швидше, 8 - річна дівчинка не втрималась та випала «за борт». Оскільки діти не одразу помітили, що один із «пасажирів» вибув, вони не зупинили гойдалку, унаслідок чого дівчинка потрапила під гойдалку.

Небайдужі перехожі відразу кинулися на допомогу дитині і викликали медиків та правоохоронців.Наразі дівчинка перебуває у реанімаційному відділенні Броварської ЦРЛ, за попередніми даними дитина отримала перелом однієї ноги та плеча, забій спини та голови. Де перебували її батьки в цей час, невідомо, тому вони будуть нести відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...