Дитина в реанімації під ШВЛ: У Кривому Розі рятують поранену під час ракетної атаки 7-річну дівчинку (фото)

У Дніпропетровській області рятують життя 7-річній Аріні, яка отримала тяжкі поранення грудної клітки, коли ракета вдарила у триповерховий житловий будинок в Кривому Розі. Внаслідок обстрілу тоді постраждали 13 людей, серед них є і мама дівчинки, передають Патріоти України.

Як пише "Первый городской", дитина перебуває у важкому стані, а мама дівчинки також проходить лікування в медичному закладі Дніпра. За даними місцевого видання, дитину госпіталізували до криворізької лікарні у тяжкому стані з мінно-вибуховою травмою, множинними осколковими ранами обличчя та грудної клітки, а також переломами ребер. Крім того, у неї поранення правої половини грудної клітки.

За інформацією видання "Рудана", дівчинка зараз в реанімації, на апараті ШВЛ. 16 грудня Аріну доправив до лікарні небайдужий криворіжець, який проїжджав повз будинок у момент вибуху. Перехожі стали тоді ланцюгом і передавали одне одному постраждалих людей. Аріна була в піжамі, на грудях виднілися сліди крові.

"Всю дорогу тримав її клубочком. Дивлюся, в неї грудна клітина вся в крові. Вона то втрачає свідомість, то приходить до тями. Обличчя і вона вся в крові. Там жах був. Говорив з нею, щоб не втрачала свідомість. Світлофори не працювали, такий хаос був… Вона почала хрипіти, був якийсь шум у грудях. Тоді я зрозумів, що вражені легені", - розповів рятівник дівчинки, Сергій.

Мама дівчинки також отримали травми та лікується у медизакладі Дніпра.

Родина Маленкових залишилась без житла й просить небайдужих допомогти врятувати дитину.

Реквізити карток для допомоги (банк ПУМБ):

Марина Маленкова (мама дівчинки) - 5355 2800 0148 4193

Віталій Маленков (тато) – 4041 7026 0013 4518.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...