Дитину попросили "трохи допомогти": У Чернігові на ринку біля вокзалу зґвалтували 13-річну дівчинку

У Чернігові поліція затримала 58-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 13-річної дівчинки, інформують Патріоти України.

Як повідомили в секторі комунікацій Головного управління Нацполіції в області, 27 серпня до поліції надійшло повідомлення про зґвалтування неповнолітньої дівчинки. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Чернігівського районного управління поліції.

Поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Підозрюваного помістили до ізолятора тимчасового тримання. Чоловіку вже повідомили про підозру у скоєнні злочину.

За цим фактом відкрито провадження за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування особи, що не досягла 14-річного віку). Її санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом прокуратури.

На даний час судом вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Місцеві ЗМІ повідомляють, що зґвалтування сталося на Привокзальному ринку. Чоловік попросив дівчинку допомогти прибрати у торговому вагончику, де й напав на неї.

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...